Glaszetter nodig? Bel direct naar: 0800-4527426

Waarom 0800-Glashandel?

  • 24-uurs service
  • Uitgebreid assortiment
  • Kwaliteit

Altijd kwaliteit bij 0800-Glashandel

Bij 0800-Glashandel hebben wij begrippen als kwaliteit en betrouwbaarheid hoog in het vaandel staan. Met ruim 75 jaar ervaring moge het duidelijk zijn dat onze glaszetters niet voor de snelle oplossingen op de korte termijn gaan, maar kiezen voor duurzaamheid. Producten van hoge kwaliteit die met de grootste zorgvuldigheid en precisie worden ingezet. Onze werknemers hebben een uitgebreide opleiding genoten, waardoor ze van alle markten thuis zijn op glasgebied.

0800-Glashandel: de 24 uursservice van Zeeland

Om een uiterst goede service te kunnen leveren waar u te allen tijde gebruik van kunt maken, heeft 0800-Glashandel een 24 uursservice voor u opgezet. Dankzij de 24 uursservice kunnen wij u dag en nacht van dienst zijn. U kunt ons namelijk 24 uur per dag, zeven dagen per week bellen. Of het nu zondag is of eerste paasdag, bouwvak of kerst, wij laten u niet in de kou staan. Er staat áltijd een glaszetter voor u klaar!

Zit u op dit moment met glasschade? Wij kunnen ons voorstellen dat u zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Vooral glasschade aan uw huis of auto kan inbrekers aantrekken. Met een gebroken ruit wordt het per slot van rekening wel heel gemakkelijk om u te bestelen. Onze glaszetters begrijpen dit maar al te goed en zullen er daarom voor zorgen dat uw ruitschade in een handomdraai hersteld wordt, zodat u zich weer veilig kunt voelen. Bel daarom nu onze 24 uursservice!