Glaszetter nodig? Bel direct naar: 0800-4527426

Waarom 0800-Glashandel?

  • 24-uurs service
  • Uitgebreid assortiment
  • Kwaliteit

Glasschade? 0800-Glashandel!

Heeft u glasschade? Dan bent u bij 0800-Glashandel aan het juiste adres. Onze glaszetters hebben namelijk jarenlange ervaring in het repareren van de meest uiteenlopende varianten van glasschade.

Voor ieder type glasherstel: 0800-Glashandel

Of het nu om een klein sterretje gaat of om een flinke braakschade: onze monteurs komen zo snel mogelijk naar u toe om de schade met zorg en precisie te herstellen. Bij ieder geval van schade handelen onze glaszetters snel en effectief, waarbij er altijd een passende oplossing geboden wordt. Schakel de hulp in van 0800-Glashandel en u zult nooit in de kou blijven staan!

De snelste 24 uursservice van Zeeland

Om een uiterst goede service te kunnen leveren waar u te allen tijde gebruik van kunt maken, heeft 0800-Glashandel een 24 uursservice voor u opgezet. Dankzij de 24 uursservice kunnen wij u dag en nacht van dienst zijn. U kunt ons namelijk 24 uur per dag, zeven dagen per week bellen. Of het nu zondag is of eerste paasdag, bouwvak of kerst, wij laten u niet in de kou staan. Er staat √°ltijd een glaszetter voor u klaar!

Zit u op dit moment met glasschade? Wij kunnen ons voorstellen dat u zo snel mogelijk geholpen wilt worden. Vooral glasschade aan uw huis of auto kan inbrekers aantrekken. Met een gebroken ruit wordt het per slot van rekening wel heel gemakkelijk om u te bestelen. Onze glaszetters begrijpen dit maar al te goed en zullen er daarom voor zorgen dat uw ruitschade in een handomdraai hersteld wordt, zodat u zich weer veilig kunt voelen. Bel daarom nu onze 24 uursservice!